IMT-550
Član
Kolko ja vidim priblizava se zetva i to nesto ubrzano a cena kukuruza
...........

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
al za nepune 2 kilemiroslavjovanovic78@gmail je napisao(la):sad će ko bude imao biti 20 dinara![]()
![]()
![]()
![]()
naravno ,nije problemadamov zoran je napisao(la):leka ti bas imas hrabrosti ako ti se bude isplatilo castis forumase![]()
Samo ako se ne pojavi ona pijavica Košutić!leka je napisao(la):naravno ,nije problemadamov zoran je napisao(la):leka ti bas imas hrabrosti ako ti se bude isplatilo castis forumase![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bilo bi gadno cak i da kukuruz bude 16 dinara........mityoo je napisao(la):Samo ako se ne pojavi ona pijavica Košutić!leka je napisao(la):naravno ,nije problemadamov zoran je napisao(la):leka ti bas imas hrabrosti ako ti se bude isplatilo castis forumase![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A Evro 200 dinara.IMT-550 je napisao(la):Bilo bi gadno cak i da kukuruz bude 16 dinara........mityoo je napisao(la):Samo ako se ne pojavi ona pijavica Košutić!leka je napisao(la):naravno ,nije problemadamov zoran je napisao(la):leka ti bas imas hrabrosti ako ti se bude isplatilo castis forumase![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I kod mene u okruzenju je isto a sto se tice cene:paorpaor je napisao(la):Kod nas u selu svi krune,kazu cena ode dole. E sad videcemo jos sta ce biti. Najgore od svega je sto su se pojavile leptirice i vec su neki imali problema sa prodajom.Uopste se ne vide a akd pocnes da krunis milijarde.
Krunim sutra ali me cena jos ne interesuje,dajem na cuvanje,pa cemo videti sta ce biti posle zetveIMT-550 je napisao(la):@LEKA
Pocinji da krunis jer ako cena ovako nastavi nece biti bas mnogo za nas forumase......![]()
![]()
![]()
![]()
Odosmo maloleka je napisao(la):Krunim sutra ali me cena jos ne interesuje,dajem na cuvanje,pa cemo videti sta ce biti posle zetveIMT-550 je napisao(la):@LEKA
Pocinji da krunis jer ako cena ovako nastavi nece biti bas mnogo za nas forumase......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
leka je napisao(la):Krunim sutra ali me cena jos ne interesuje,dajem na cuvanje,pa cemo videti sta ce biti posle zetveIMT-550 je napisao(la):@LEKA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()