Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Au sto volem taj tel-kel kad im izrucim jednu turu odma mi kazu ako imam jos da ne donosim,pa moj kukuruz nije ispod 22/23% vlage14,5 tel kel kod nas,u rinfuzu ne djakovi.
Kod koga je ta cena?Kod nas 15,5 sa lagera!
Gogi
gde ga cuvas sa tom vlagom a da se nije do sada ''upalio''?Au sto volem taj tel-kel kad im izrucim jednu turu odma mi kazu ako imam jos da ne donosim,pa moj kukuruz nije ispod 22/23% vlage
Kasnis sa cenom )) 15din rinfuz tel kel, vestacko suseni sa lagera 16.2din za sad smo najaci sa cenom14,5 tel kel kod nas,u rinfuzu ne djakovi.
To je cena sa pdv silos kovin predato preko firme doo davidov,nisam zvao rdm stevanovic mislim da je kod njih 16din sa pdvKoja je ta zadruga koja placa 16.2 din sa lagera?
Kod nas sa lagera uglavnom placaju cenu koja je bez PDV-a. Mislim da je sad oko 14 din.
Pa juce mi rekli 14,5.Dobro je samo nek raste.Kasnis sa cenom )) 15din rinfuz tel kel, vestacko suseni sa lagera 16.2din za sad smo najaci sa cenom