Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,2%
  • Ne

Glasovi: 161 46,8%

• Ukupno glasača
    344
Iznad proseka zbog rubnog efekta :ppozdrav:

- - - - - - - - - -

Biću zadovoljan JAAKO sa 215g po klipu proseka sa vlagom 15%,to mi je 8t/kj :osmeh::ppozdrav:

@Spajki
Ja da imam takvu ponudu zveknuo bih pola odmah. Ubedjen sam da necemo moci hvatati male vlage, a onda racunica na cenu kukuruza od 100e/t postaje polako problematicna.

Mi u selu a i vi sigurno imate rec ili ime za one koji racunaju prinose na osnovu tezine klipa i sklopa.Ne bi da spominjem tu rec,pitanje je samo zasto se zamlacujete toliko oko cene i prinosa i nagadjate al sve u prazno. Bice onolko koliko drugi odrede.

Ja nagodinu sejem 2/3 soje a ostalo kukuruz i zito a oni neka sami sebi seju kukuruz u Beogradu za 100eu tona

Velika potraznja za kukuruzom juce i danas...Kukuruza i definitivno nema vise ako i ima to su mizerne kolicine spram potraznje!Mislim da cena ide do 18 dinara vrlo brzo,mozda i za 7-8 dana!

Almex u zrenjaninu noov kukuruz do 25% 12.5 din suv 14.5 din. Ako ovako bude placano. Ima skrobara da radi kao u staraa dobra vremena.

Mlinpek Stara Pazova, danas 15,50 Ali da nema ziska. Za zizak je lako, tablete u prikolicu i najlon, samo nisam patao dali ziv zizak ili nesme biti izbusen....

Nazad
Vrh