Sta je falilo rodu u juznom Banatu prosle godine ?Ni neprijatelju ne želim da ima rod kao mi u srednjem i južnom Banatu prošle godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta je falilo rodu u juznom Banatu prosle godine ?Ni neprijatelju ne želim da ima rod kao mi u srednjem i južnom Banatu prošle godine.
Kukuruzu bar duplo kila,ostalo ok sto se mene tice.Sta je falilo rodu u juznom Banatu prosle godine ?
Kod nas i vise od duplo kila kukuruza.Kukuruzu bar duplo kila,ostalo ok sto se mene tice.
Sta je falilo rodu u juznom Banatu prosle godine ?
Idi begaj, pa da smo mi imali toliko gde bi nam kraj bio !Ne ponovila se godina kao prosla! Falilo je oko 4500 do 5000 kg/kj kad bi uporedili sa 2011 god. kad je rod bio do 7000 kg/kj.
meni gde je rodilo više taj prodajem jeftinije a onaj što je rodio manje taj prodajem skuplje
Prinos psenice, soje i suncokreta mogu reci slobodno da su bili za pohvalu ali ne i kukuruza. Bar u mom slucaju a mislim da sam u vise navrata dao razlog za to.A hvalili ste se prinosima soje,kukuruza,psenice...mi ni to nismo imali.
Dakle konkretno moj prosecan rod od 2100 kg/kj (3680 kg/ha) je ipak dobar. Neka hvala ne bi hteo da se ponovi taj rod. Naviko sam na mnogo veci!Idi begaj, pa da smo mi imali toliko gde bi nam kraj bio !
Kod nas je prosek oko 5 t/ha.