Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prevedeno u dinare tj u celzijuse 3-4,6 celzijusa je temperatura zemljista, a kukuruzu treba minimum 11.5 celzijusa. Tako da setva kasni.
ja sam samo preveo tekst od gore, a oni su verovatno uzeli podatke za to podneblje.A tamo je temperatura zemljista 3-4,6 celzijsa.Ne treba minimum kukuruzu 11.5C vec 8C za nicanje od 20 dana a idealno je od 10C pa navise tj ta od 11.5C....Idealna je od 10C do 14C a na 20C temperature zemljista nikne za 5 dana
Verovatno je zbog toga i mirno,ko je mislio nesto prodati zbog repromaterijala to je i ucinio,a sad svi zure na njivu da poseju sto pre i malo ko ima vremena i da komentarise cenu na forumu a ne da kruni kukuruz,tako da kad prodje setva za dvadesetak dana krece natezanje sa cenom i zivcimaKod svih se nesto desava kod nas non stop mirna bara...cudno s obzirom da je jos i setva krenula
Dejane, ne stizu ti poruke na PP, pun ti je inbox...Danas tovareno za vranje neka mesaona stocne hrane bas sam tovario djubrivo pa malko pricao sa kamijondzijama.
Verovatno je zbog toga i mirno,ko je mislio nesto prodati zbog repromaterijala to je i ucinio,a sad svi zure na njivu da poseju sto pre i malo ko ima vremena i da komentarise cenu na forumu a ne da kruni kukuruz,tako da kad prodje setva za dvadesetak dana krece natezanje sa cenom i zivcima