toni veljan
Novajlija
kod nas e 10,30 den ---0,17 eura
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
e da je nama ta cena?toni veljan je napisao(la):kod nas e 10,30 den ---0,17 eura
To oni sad takticki obaraju cenu-znaju da ljudima trebaju pare za djubrivo,naftu pa i semena sad ce to samo sto nije,moje misljenje je da cena kukuruza mora ici gorešandor je napisao(la):Ljudi šta se dešava sa cenom kukuruza ?? Ja sam juče i danas krunio ceo dan. Nešto je prodato po 11 din i nešto po 10,7 dinara. Ali počeli su da izlaze sa pričom " Ne uzimamo do petka " , " Ne uzimamo do daljnjeg " , " Ne primamo puni smo " .... Nezvanična informacija kukuruz pada na 10 din ..... Ko da bude sad pametan ? Šta je vaše mišljenje ?![]()
Sve smo razumeli.toni veljan je napisao(la):koliko sto znam 850 eura transport+100 eura doktor+danok 5%+terminal
Tacna informacija,a od ponedeljka pada...IMT-550 je napisao(la):Granexport iz Panceva (luka Dunav) vrsi otkup kukuruza roda 2009 jus kvaliteta po ceni od
10.50 din + pdv = 11.25 dinara.Informaciju cuo na radiju Ritam.![]()
gde je to "svuda"?šandor je napisao(la):Čekajte.... svuda u okruženju cena ide gore a ovde pada ...![]()