Ivicanb
Banned
odakle ti ta informacija? a sta ako ne bude ni 30?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Шта направи конкуренција. Сви у таласима, мало једни, па мало други боље понуде.Mikros union Surcin 27,5....Mlin Selakovic Surcin 26.00....Graniko Uljma Jakovo 24,5..
To su sve cene za zrno.jedno pitanje, lel ovo cena kukuruza u zrnu ili u klipu,
Mlevenog,salim se u zrnujedno pitanje, lel ovo cena kukuruza u zrnu ili u klipu,
neznam koja im je ta kombinacija,uglavnom sa njive pravo na vagu i pare odmaPa što onda nisu otkupljivali i list i stablo , što da ostaje kad već uzimaju cijeli klip ?
Бога ми, да се не појавише прошле године, свашта би било код нас.@marko22
A ja ko za ocin imam u Jakovu,jebes baksuza....,nema sta konkurencija je cudo...
Па оставили за ове што откупљују за биомасу.Pa što onda nisu otkupljivali i list i stablo , što da ostaje kad već uzimaju cijeli klip ?
mi necemo jeftin hlebI ja bih voleo da prasad budu 300 din ali nece da moze , tako i sa kukuruzom ... pa zasta sluze robne rezerve .. da skacu cene kako se kome svidi , brate spusti loptu a hoces stabilnu drzvavu jeftin hleba , a kukuruz i psenica 50 din da ali u mastanjima
oko 60 % ostaneako kukuruz rodi,recimo 5000kg po hektaru u klipu,sto je kod nas solidan prinos,koliko je to suvog zrna.