Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
repriza nedeljom od 11:00Deni je napisao(la):Emisija Otkos je na televiziji Jesenjin subota 17:30
Koja je to mera?lavinelo227 je napisao(la):Kod mene u Zrenjaninu je cena novog kukuruza, dupli metar, 6,50 din/kg. Ne znam da li je to dobra cena.
Post je spojen: [time]1253132333[/time]_________________________________________________
Inace je cena starog kukuruza 9 dinara. Juce sam predao po toj ceni 15 meteri. Ako me pitate sta sam cekao do sada, odgovoricu NE ZNAM.
![]()
![]()
![]()
То је 200кг.у клипу! Кад га окруниш око 125кг.сувог зрна,зависно од квалитета кукуруза.mityoo je napisao(la):Koja je to mera?lavinelo227 je napisao(la):Kod mene u Zrenjaninu je cena novog kukuruza, dupli metar, 6,50 din/kg. Ne znam da li je to dobra cena.
Post je spojen: [time]1253132333[/time]_________________________________________________
Inace je cena starog kukuruza 9 dinara. Juce sam predao po toj ceni 15 meteri. Ako me pitate sta sam cekao do sada, odgovoricu NE ZNAM.
![]()
![]()
![]()
mozes li dati listu za 15-20% vlagebranko je napisao(la):Danas sam video istaknutu listu za usluge sušenja kukuruza.
Cena kukuruza 7,77 din/kg na bazi 14% vlage.
Preduzeće Mlinpek Stara Pazova.