dragan.kovacev
Član
i 2010 je naj vecu cenu postigao u augustu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pogledaj na strani 235 i 236.dal je moguce? meni se sve cini da je bila manja prosle godine...
a startna cena jesenas je jaca bila nego 2010...
Definitivno moraš da promeniš zadrugu sa kojom radiš.Kod nas su u strasnom dogovoru ne daju vise od 19 din. sa lagera a mislim da je iste cene i tel-kel.
Definitivno moraš da promeniš zadrugu sa kojom radiš.
18,7 +PDV dobijam sada što me izađe 20,19 din
---------- Poruka napisana u 10:25 ---------- Prethodna poruka je at 10:24 ----------
I sa lagera i tel-kel
Ma ja idem gde se bolje plaća,nisam se venčao ni sa jednom zadrugom.Kolega i ti razmisli o promeni zadruge.
Sve ispod 19.50+pdv je momentalno mala cena,narocito ako je sa lagera.
Tada sam bio zadovoljan sa cenom.Prodato sve sa lagera po 19,44.
cena malo otišla dole, sa naznakom da skoro (bar mesec dana ) neće gore i rešio da iskoristim priliku.
Od 1.3. bi treba da platim fumigaciju1% i lager 1% oko tako da bi izgubi preračunato u dinare još oko pola dinara.
Ostalo još par vagona u ambar pa neka čeka maj.
Ove god. mozete nuditi kolko god hocete sve je to djabe. Samo ako ga mozete izvuci sa lagera od Race.Objasni mu Gorane,greska mu je u zadruzi.I ja mu nudim bar 20 din a mozda i dogovor.