savato
Član
Bice dobra cena,samo treba izdrzati...Ispod 220e/t ga ne dajem,sto znaci trenutno 24,00 din...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To sam i ja mislijo,ali su mi bile reci brze od mozga.Verovatno u besnilu-laganom(ima dosta god.)dok sam gledao u onu njegovu tacnu ili sta li je.Gde ti vidis pokvareno zrno....i onda su usledile njegove reci......tako je receno.Mislim da je defekt kvarno zrno, bar sam ja dobio takvo objasnjenje na otkupnom mestu. Ne lom, ne primese..........
jel sam te dobro razumeo 19,44 sa pdv jel to sa lagera ili??????????U Padini danas "Pokrok" plaća 18din +pdv, jasam im danas nešto danas prodao sa 8%pdv cena je 19,44din
danas sam imao ponudu 18,5 + pdv za vestacki suseni i nisam dao..........
Danas je to bila najniza cena trgovanja.Trazi malo vise!
Malo krenula cena.
Ili eventualno u avgustu. Nedao BOg onih vrućina kao pre pargdin u Ukrajini i kad je gorelo oko Moskve mesec dana. Ali to je opet loše i za naš rod pa opet nije dobro.To nas june nece mune...
Imam i ja kuci kukuruz al da ce biti 24din uskoro ne verujem,mozda tamo polovinom juna par dana.