Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,2%
  • Ne

Glasovi: 161 46,8%

• Ukupno glasača
    344
A meni se juce javio drugar da mi kaze ako mi se zuri za novce da ne prodajem do pola januara jer tad skace na 21din-22din ima dosta proverene informacije jer je u tom poslu.

Inace drugi dokaz da ce cena rasti je od jednog drugara cale koji radi na berzi,eto dobar covek pa dao sinu vizit kartice da podeli u drustvu ako neko resi prodati kukuruz da se njemu javimo,dobar covek 'oce da pomogne...al juce.

Poslednja izmena:
Sad mi se smejte ,a ko bude čekao časti će me sigurno.Još nikad nisam pogrešio što se toga tiče.

@Dukej ti od silne srece samo jos kabinu moras da peres. :osmeh::haha:

Inace sam se malo pre cuo sa caletom,po selu je situacija nikakva nit ga ko trazi,niti se ikom kruni.

nema nikakve veze sa cenom kukuruza , ali ajde molimte Diklofen napisi ujutro sta si sanjo pa da vidimo da ce obestiniti!? :)

Moze i ono sta sam nocas sanjao.Takve jos nemamo.Bilo bi dobro da se tema pise samo posle 12,da bi se snovi ostvarili ili pre podne,ako su losi.:haha:

Moze i ono sta sam nocas sanjao.Takve jos nemamo.Bilo bi dobro da se tema pise samo posle 12,da bi se snovi ostvarili ili pre podne,ako su losi.:haha:

Samo jo da dodam i prekidam.Ipak u čoveku postoji neki predosećaj a kod nekog je izraženiji a dobro bi nam došlo,svima nama.Vi shvatili kao šalu a ja najozbiljniji.

ljudi nesto se desava, na madjarskoj berzi su mi za pogled na listu cena zitarica trazili pristupnu sifru sto do sada nije bilo potrebno? dunav je poceo da raste otisao je u +:ppozdrav:

Evo šta se dešava, nimalo prijatna informacija... Iako je pšenica imala prošle nedelje identično kretanje samo u +

markets.ft.com pa ides na commodities

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh