Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
Jedan lokalni otkupljivac je sklopio ugovor sa Italijom i Albanijom.Ne znam za ostale.Znam samo da su kolicine ogromne.Ima cele sezone da vuce za njih.

savato,svestan sam,ali u praksi je to malo drugacije...2,000 vogona silos nemoze da isporuči za 5 dana...to mu dodje 160 šlepera dnevno?:sta:

Moze moze to bi bilo 7-8 vozila na sat. U mom selu jedni silosi imaju dve linije za praznjenje, tako da pune po dva vozila istovremeno i to dosta brzo, ponekad ubace jos i utovarivac sa podnog skladista kao pomoc.

Kad sipa na 2 strane otprilike 20 minuta mu treba da napuni oko 25t...Veruj mi radio sam taj izvoz,najveci problem i zastoj je kada se barze postavljaju,tj.kad jednu napune a drugu postavljaju,inace silos zuji dan-noc bez problema isporucuje to sto sam napisao...

Granexport svakako,Seme-Tamis 2008-me za 4 dana 1.000 vagona,mogu da potpisem...Ciric i sin 12 kamiona + firmini Actrosi...Radilo se po 24h,ali otisli smo malo s teme...Sve se moze samo da cena bude dobra makar kao prosle godine,a ne vidim razlog zasto ne bih

Kad sipa na 2 strane otprilike 20 minuta mu treba da napuni oko 25t...Veruj mi radio sam taj izvoz,najveci problem i zastoj je kada se barze postavljaju,tj.kad jednu napune a drugu postavljaju,inace silos zuji dan-noc bez problema isporucuje to sto sam napisao...
to je u redu,ali malo je silosa sa takvim kapacitetom isporuke..tovario sam i ja par barzi, i znam kako to traljavo ide dok se sve ne namesti...

Nazad
Vrh