SAMA
Moderator
Jedan lokalni otkupljivac je sklopio ugovor sa Italijom i Albanijom.Ne znam za ostale.Znam samo da su kolicine ogromne.Ima cele sezone da vuce za njih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
azijati, rusi, italijani ,albanci.......nas se dobro kotira jer ide i za ljudsku ishranu jer je genetski cist,to jest nije GMO, i cene sto se to dobro kontrolise sme koje se uvoziDa li ima vise rjecnih luka koje vrse utovar kukuruza,i da li znate koje su zemlje kupci.
to je u redu,ali malo je silosa sa takvim kapacitetom isporuke..tovario sam i ja par barzi, i znam kako to traljavo ide dok se sve ne namesti...Kad sipa na 2 strane otprilike 20 minuta mu treba da napuni oko 25t...Veruj mi radio sam taj izvoz,najveci problem i zastoj je kada se barze postavljaju,tj.kad jednu napune a drugu postavljaju,inace silos zuji dan-noc bez problema isporucuje to sto sam napisao...
Na prognoze...neko mozda i na druge stvariAl ste se napalili