Sa 2kg kukuruza za litru mleka se uklapaš.Radi se o tome što je u ovoj situaciji bolje prodati kukuruz nego proizvoditi mleko i meso,jer je priznaćete mnogo manje posla samo što ovakva situacija neće potrajati,Ovi stariji i iskusniji to dobro znaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa 2kg kukuruza za litru mleka se uklapaš.Radi se o tome što je u ovoj situaciji bolje prodati kukuruz nego proizvoditi mleko i meso,jer je priznaćete mnogo manje posla samo što ovakva situacija neće potrajati,Ovi stariji i iskusniji to dobro znaju.
I ja kazem,nema logike da ide nize a do novog ima jos dosta...Trebace njega i u septembru pogotovo za domace potrebe,u silosima nema kukuruza samo zito i to je adut svakome ko je ceka bolju cenu...Ja sam sa 24 bio zadovoljan a bicu zadovoljan i kada svi koji nisu jos krunili dobiju 26 za svoj kukuruz...
Miki i poljoprivreda Je jedna Jako velika Kocka,kao i svi Poslovial Vas ima bahatih, koja je cena danas. A Ti mali kockao si se i dobio, al niko od kocke nije preziveo.
Jadan je onaj koji se u ovoj drzavi odluci samo na jedno,to omane i omano i on.
Teško se podiže nešto što si ranije batalio,ne znam zašto ali takvo je pravilo.Zato,ćutiš i radiš dok možešOvakvu grešku sam napravio pre tri godine i eto već treću godinu nikako da isplivam finansije dovedem u red zbog te pogrešne odluke.
A koje vam je misljenje sto se tice kukuruza roda 2010, dali ima jos smisla neprodati ga? Prdhodnih dana je nesto pala cena, dali mislite da ce opet doci na onih 24 din. Inace kukuruz je na lageru kod Race i vise nisam dobio od 23 din. Ostalo mi je jos 20 t.