Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prijatelju to sto je u tvom i mom ataru tuko grad nece da utice na cenu u svetu a ni kod nas tako da ako svuda u svetu bude 150e tona a kod nas sve potuce nevreme uvesce se po 150e a nece se tebi platiti ili meni po 250ePosle ovog juce cena ide goreeeee, kod nas je grad opravio sou kao da su sadjene jelke na njivama.katastrofa.ko ga jos ima neka saceka kako je krenulo dali ce da bude nesto za vrsidbu na jesen?
Posle ovog juce cena ide goreeeee, kod nas je grad opravio sou kao da su sadjene jelke na njivama.katastrofa.ko ga jos ima neka saceka kako je krenulo dali ce da bude nesto za vrsidbu na jesen?
Tamo imaju drugih problema ameri se jos pate sa vodom a dosta parcela je neposejano.nas su do sada izbegavale te nedace a videcemo kako ce dalje,zanima me odakle ce uvesti mada bi oni to voleli a cena nece sigurno na 150 e jer su fjucersi na 185 e t to je znak da ima velike potraznje za tom sirovinom. miki ako imas sta pametno ti kazi a ako kao i do sada lupetas bolje ti je da cutis.Prijatelju to sto je u tvom i mom ataru tuko grad nece da utice na cenu u svetu a ni kod nas tako da ako svuda u svetu bude 150e tona a kod nas sve potuce nevreme uvesce se po 150e a nece se tebi platiti ili meni po 250e
Pa koliko mislis da moze da bude? Blizu 10 ili blizu 30 dinara?Ove godine se ocekuje rekordan rod zitarica u svetu.Mada ni to nece biti dovoljno jer ima velikih nestasica,ali za sigurno cena nece biti na jesen ni blizu ove!