Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
Ne primaju vise,ja sam danas predao poslednji,i to preko veze,jedva...Zadruga se zove agromond iz Gaja...Ako ti treba broj mogu na PP
A cuo sam da je u deliblatu 23,kod nekog Batka...
Dolovac ja sam 4 maja krunijo I bila je Cena 22,50,Isplata je bila skoro za 24 sata ;)

Psihicki rat,kako na nasoj tako i na svetskim berzama...Trazi se i do 240e po toni a nude najvise 225e...Ima do avgusta jos fore,a kukuruza treba...I ako ode na 19 kako neki kazu, doci ce na par dana u julu,avgustu i na 24 zivi bili pa videli

Ja pitao jednog otkupljivaca nesto mi rekao da ce malo pasti cena kukuruzu od nedelje e sad videcemo sta ce biti ali sve je to vestacki da ucaraju nizu cenu da bi mogli i psenicu da srozaju za kukuruzom

ljudi, sve preko 10 dinara je zarada, zato neka svako raspolaze svojom imovinom kako voli.

nema vise jeftine hrane, sa time je zavrseno.

dolazi vreme, ko radi imace. dosta je bilo onoga ko uci znace, ko krade imace.

prodato pola po 21, sada ako bude druga polovina po 19 , neka, a ako bude po 25, opet dobro.

ne treba biti nezasit.

jos jedna napomena:

kukuruz gubi na tezini u ambaru, svakim danom i to treba imati na umu, ko cuva u ambarima.

dobro je sto je dosla godina da se malo zanovi mehanizacija, pa opet u nove pobede.

samo bez varnica, svi smo u istom sosu.

gebi sa 23.10 din/kg danas spustio na 22.57 i to je dobra cena kod mene zz mol 21.20din/kg

Ukrajina izasla sa izvozom 2.000.000 t, evropska unija ukinula taxe na uvoz kukuruza, u Ukrajini kukuruz 16,50 din. Nas kukuruz se vise ne izvozi i cena ce biti u padu.

Nazad
Vrh