Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
Agro Erak Gospodjinci 20.2 din/kg tel-kel. Zunji-Silak Temerin 20 din/kg nisam siguran ali mislim da je na bazi vlage. Cena svakim dano blago raste..

juce nam je covek iz PESCARE nudio 22 din tel-kel za placanje nismo pricali ali po obicaju isplacuje za 7-10 dana
Zvao nas je da prodamo sto je dobra stvar.......
Ja jos ne prodajem pa kud puklo da puklo u prosloih nekoliko godina sam puko dosta puta i za zitu i na kukuruzu jer sam rano prodao valjda je red da sad i ja malo "oparim"

koji covek iz Pescare ako nije tajna?
ima li neki telefon?

juce nam je covek iz PESCARE nudio 22 din tel-kel za placanje nismo pricali ali po obicaju isplacuje za 7-10 dana
Zvao nas je da prodamo sto je dobra stvar.......
Ja jos ne prodajem pa kud puklo da puklo u prosloih nekoliko godina sam puko dosta puta i za zitu i na kukuruzu jer sam rano prodao valjda je red da sad i ja malo "oparim"

Zvao me covek veceras uzeo je pre 2-3 godine od mene kukuruz,nesto oko 20-tak tona ne znam tacno i ja sam skroz zaboravio na njega-kaze jel imas da mi prodas hitno,nudi mi 22,5 din ali u dzakove ja reko NE hvala,samo rinfuz...

Danas sam imao ponudu da sutra krunim po 21,50 din/kg ali nemam vremena pa ostavljam krunjenje za posle uskrsa.

Opet ću vam reči , najača cena kukuruza je kad je Novosadski sajam . Ja ću okruniti oko 15 maja pa šta bude ......... inače kod mene je 21.50 din ali može i više ........

Opet ću vam reči , najača cena kukuruza je kad je Novosadski sajam . Ja ću okruniti oko 15 maja pa šta bude ......... inače kod mene je 21.50 din ali može i više ........

prosle godine za vrema sajma je bila cena negde 11.50-12.00 din/kg pa posle otisla do 20 din/kg , krajem avgusta.......

Sanjika , puno ce zavisiti od vremenskih priika, ali slicno razmisljam u vezi krunjenja, trebaju novci.........da kupimo neki sladoled na sajmu.....

p.s kod mene 21 din/kg Agrogrnja iz ade .....poz.

Nazad
Vrh