Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
E bas taj. Jedan moj zemljak umesto pare za suncokret dobio je traktor po ne realnim uslovima(mnogo para za los traktor) tipa ili to ili nista...i znam dosta njih koji su cekali 10 dana da dobiju pare za kukuruz iako im je receno da ce biti para za 2-3 dana

E bas taj. Jedan moj zemljak umesto pare za suncokret dobio je traktor po ne realnim uslovima(mnogo para za los traktor) tipa ili to ili nista...i znam dosta njih koji su cekali 10 dana da dobiju pare za kukuruz iako im je receno da ce biti para za 2-3 dana

O kakvom traktoru pricas polovnom? Ko zna koje dilove vi pravite tu sa njim.!! A sto se tice isplate nikad nije bilo nikakvog problema, isplata je sasvim korektna, opet naglasavam ovde kod nas.

Dao coveku polovan traktor sa nekog imanja, morao odmah da radi krupnije intrevencije na traktoru. Kod nas nije bas korektan, retki su kod nas dobili na vreme pare...imali smo posla sa njim pre par godina u vezi neke sejalice, jedva izasli a njim na kraj...bolje da ne kazem nista za njega. Doduse i ovde je bio fin u pocetku
odosmo mi off topic

Nazad
Vrh