Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
Ja sutra krunim da ne bude posle kuku lele, bolje sad 19 nego za dve nedelje 20.

Pozdrav svima na forumu. Interesuje me moze li gde kod vas da se kupi kukuruz u klipu i po kojoj ceni. Zanima me kolicina jedan kamion sa prikolicom ili sleper oko 25 t ako moze da stane. Hvala unapred.

Izgleda da je ponovo potraznja veca od ponude.Mene je danas zvalo njih nekoliko za kukuruz ::svaka cast::.Sacekacu jos malo.
@vetmed
Zakasnio si za kupovinu u klipu.Neznam ko bi ti sad tovario klip iz kotobanje(cardaka) :ppozdrav:

rasa02 je napisao(la):
Izgleda da je ponovo potraznja veca od ponude.Mene je danas zvalo njih nekoliko za kukuruz ::svaka cast::.Sacekacu jos malo.
@vetmed
Zakasnio si za kupovinu u klipu.Neznam ko bi ti sad tovario klip iz kotobanje(cardaka) :ppozdrav:
VetMed je napisao(la):
Pozdrav svima na forumu. Interesuje me moze li gde kod vas da se kupi kukuruz u klipu i po kojoj ceni. Zanima me kolicina jedan kamion sa prikolicom ili sleper oko 25 t ako moze da stane. Hvala unapred.
Ma nije ,ako si raspolozen ja cu ti prodati po 19 din javi se ako si raspolozen na pp ::namigivanje::

bice cena veca al juce!
sad krecu moljci cim otopli!
zajebo sam se sto sam slusao,razne price a nisam mislio svojom glavom.

tamara1611 je napisao(la):
bice cena veca al juce!
zaj...o sam se sto sam slusao,razne price a nisam mislio svojom glavom.
pa zar ti nisi isprognozirao sve:haha: :sta: nego zar si sumnjao u sebe?a drugima si solio pamet i davao im savete?

dejan 77 je napisao(la):
bice cena veca al juce!
pa zar ti nisi isprognozirao sve:haha: :sta: nego zar si sumnjao u sebe?a drugima si solio pamet i davao im savete?
Majstore,sce sto sam rekao bilo je!Mozda sam pogresio za dinar,ali bilo je!

dejan 77 je napisao(la):
bice cena veca al juce!
Majstore,sce sto sam rekao bilo je!Mozda sam pogresio za dinar,ali bilo je!
pa sto nisi poslusao sebe?

Nazad
Vrh