Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
Odg: Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Šta vam je tel-kel? :sta:

Da li neko zna da li mozda neki otkupljivac iz Banata, je spreman da otkupi na primer iz Curuga? ::namigivanje:: Recimo ima svoj prevoz, mislim ova razlika od 2 dinara je dosta velika, i razmisljam da kada bih sleper prodao po 20 din i da mi se na to odbije prevoz, opet bi trebalo da bude jaca cena od ovih 18 din koje dobijem ovde? Jel ima neko takva iskustva, ili mozda zna ko se tako necim bavi?

treba mi jedan savet.trebalo bi da krunim danas ali celu noc je bila magla tj jos uvek se nije podigla ali se malo razbistrilo.dali je povrnula kukuruz?bitno mi je jer do 20% vlage placa tel kel a prko toga odbija ne znam tacno koliko.cena je 19 din.

danas sam krunio vagon i dvadeset po 19.6tel-kelali kaze da je to zadnja tura od sutra pada cena vozio je u secnju

ognjen74 je napisao(la):
pre ulaska u mart je bio 20.5din sad je 20din sa lagera .naravno manje lager koji je trenutno 6%

Od kad su poceli obracunavati lager i koliko % mesecno kod vas?
Inace kod nas Raca od 1.01. uzima 1% mesecno.
Cena sa lagera 20 din. :cao:

od novembra 1% i plus 1% nekog izlaza . sta da ti kazam rade kako hoce .
naprimer ,kod medana je prosle nedelje bilo s lagera 19din

u idvoru tel kel 19din a sa lagera 21, znam da kupuju i u drugim silosima lagere. kolko sam cuo gazda idvora od 20 marta dize cene javi cu kad budem siguran

Nazad
Vrh