Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
Ja sutra krunim,oko 15 tona po 19 tel kel,prica se da cena ide na 17,ovih dana... :udri:

kod mene u selu pričaju da je u skrobari " INDUSTRIJA SKROBA JABUKA " kukuruz 22din tel-kel ima li neko tačnu informaciju ovo mi liči da svako ko prenosi iformaciju doda po 1din :haha:

ja ne krunim još ništa svake godine otkupljivači rade paniku da narod proda dok je još povoljno iziće on na 35 eura kao prije 3_4 godine ljudi sjetva još nije ni na vidiku i pitanje kakva će biti a boim se da nebude ko proše godine

pidikanac je napisao(la):
kod mene u selu pričaju da je u skrobari " INDUSTRIJA SKROBA JABUKA " kukuruz 22din tel-kel ima li neko tačnu informaciju ovo mi liči da svako ko prenosi iformaciju doda po 1din :haha:
Tacna informacija je 19,80 TEL-KEL...

Oce cena gore ali od maja pa nadalje! Sada tapka u mestu dinar gore dinar dole...

Tu si u pravu.Od maja pa do prvog jecma i zita najveca cena kukuruza posle svi rade zito,jecam,i repicu tako da cene nece biti vece od tog perioda. :ppozdrav:

tako i prosle gonide do zita sta dobijemo to ti je to tada ce biti naj veca cena i ja prodajrm pre zita po 14din kad u sred vrsidbe cena skocila na 18 a posle toga stigla i do 23dinara.Kod ovih se vise ne zna ko pije ko placa.

Icice sigurno samo ja moram da okrunim nesto imam neke planove a nemam racuna da cekam prodace se. :cao:

Danas prodao 2,5 vagona 19.20 tel-kel. Bires trade iz Kovacice, vozi u transpetrol u Secanj. :cao:

Nazad
Vrh