Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
Kod nas 22 dinara sa vecim procentom vlage a 25 dinara ovaj kako ga vec zovete suseni nije ni bitno,svinje se ne bune na nijedan.

Ljudi kakvo je danas stanje sa cenom kukuruza kod vas?
Post je spojen: [time]1297065707[/time]

proverite na 023841125 kod Transpetrol Sečanj.Čuo sam da plaćaju 20 dinara tel-kel.Za veće količine dolaze i do prodavca.
Opet kažem da nije zvanično ,a koga interesuje eto mu broj pa nek zove.
Ja sam moj poodavno prodao ali još mislim na Vas forumaše koji niste :D

Ako dinar nastavi da jaca u odnosu na evro bice jos pada cena...Mene cudi sto je danas ponedeljak, a sto nije bilo oscilacije na gore u odnosu na petak, vec je nastavio sa padom...
Nece da valja... :udri:

diklofen je napisao(la):
proverite na 023841125 kod Transpetrol Sečanj.Čuo sam da plaćaju 20 dinara tel-kel.Za veće količine dolaze i do prodavca.
20 din JUS, a tel-kel 18 din...za prevoz njihov, vrlo tesko, guzva je velika :ppozdrav:
PS, Diklofen, hvala za broj !

diklofen je napisao(la):

Upravo zvao cenu za tel kel nemaju, a za jus 20din! Hvala na kontaktu

Juce i danas smo ovrli sve vlaga 19.2-19.7 % a cena kod nas 18 din tel-kel,ili 21 po jusu,ima de je jus 18.5..ako neko zna za nesto bolje imam 5.5 vagona .

šandor je napisao(la):
Koliko je bilo pre ??

@Bavaništanac bili su po kukuruz ? Nije se ubuđao ?
bili sandor i odneli ga nije bio pokvaren samo malo na krajevima sapurina je bilo zelenkasto.Falilo je tu iz supe 240kg od 2 vagona bilo je kermesa i lg ponca :ppozdrav:

Nazad
Vrh