Krajisnik
Član
Kod nas 22 dinara sa vecim procentom vlage a 25 dinara ovaj kako ga vec zovete suseni nije ni bitno,svinje se ne bune na nijedan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dejan 77 je napisao(la):20.5 jus a tel kel 19 bez obzira na vlagu
20 din JUS, a tel-kel 18 din...za prevoz njihov, vrlo tesko, guzva je velikadiklofen je napisao(la):proverite na 023841125 kod Transpetrol Sečanj.Čuo sam da plaćaju 20 dinara tel-kel.Za veće količine dolaze i do prodavca.
Opet kažem da nije zvanično ,a koga interesuje eto mu broj pa nek zove.
Ja sam moj poodavno prodao ali još mislim na Vas forumaše koji niste![]()
diklofen je napisao(la):proverite na 023841125 kod Transpetrol Sečanj.Čuo sam da plaćaju 20 dinara tel-kel.Za veće količine dolaze i do prodavca.
Opet kažem da nije zvanično ,a koga interesuje eto mu broj pa nek zove.
Ja sam moj poodavno prodao ali još mislim na Vas forumaše koji niste![]()
Ta je cena unazad mesec dana.nikola indjija je napisao(la):Danas mlinpek St.Pazova 19din tel kel
nikola indjija je napisao(la):Danas mlinpek St.Pazova 19din tel kel
Nema nigde skupljeMića967 je napisao(la):Ta je cena unazad mesec dana.nikola indjija je napisao(la):Danas mlinpek St.Pazova 19din tel kel![]()
bili sandor i odneli ga nije bio pokvaren samo malo na krajevima sapurina je bilo zelenkasto.Falilo je tu iz supe 240kg od 2 vagona bilo je kermesa i lg poncašandor je napisao(la):Koliko je bilo pre ??
@Bavaništanac bili su po kukuruz ? Nije se ubuđao ?