Krajisnik
Član
Kod nas 22 dinara sa vecim procentom vlage a 25 dinara ovaj kako ga vec zovete suseni nije ni bitno,svinje se ne bune na nijedan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dejan 77 je napisao(la):20.5 jus a tel kel 19 bez obzira na vlagu
20 din JUS, a tel-kel 18 din...za prevoz njihov, vrlo tesko, guzva je velikadiklofen je napisao(la):proverite na 023841125 kod Transpetrol Sečanj.Čuo sam da plaćaju 20 dinara tel-kel.Za veće količine dolaze i do prodavca.
Opet kažem da nije zvanično ,a koga interesuje eto mu broj pa nek zove.
Ja sam moj poodavno prodao ali još mislim na Vas forumaše koji niste
diklofen je napisao(la):proverite na 023841125 kod Transpetrol Sečanj.Čuo sam da plaćaju 20 dinara tel-kel.Za veće količine dolaze i do prodavca.
Opet kažem da nije zvanično ,a koga interesuje eto mu broj pa nek zove.
Ja sam moj poodavno prodao ali još mislim na Vas forumaše koji niste
Ta je cena unazad mesec dana.nikola indjija je napisao(la):Danas mlinpek St.Pazova 19din tel kel
nikola indjija je napisao(la):Danas mlinpek St.Pazova 19din tel kel
Nema nigde skupljeMića967 je napisao(la):Ta je cena unazad mesec dana.nikola indjija je napisao(la):Danas mlinpek St.Pazova 19din tel kel
bili sandor i odneli ga nije bio pokvaren samo malo na krajevima sapurina je bilo zelenkasto.Falilo je tu iz supe 240kg od 2 vagona bilo je kermesa i lg poncašandor je napisao(la):Koliko je bilo pre ??
@Bavaništanac bili su po kukuruz ? Nije se ubuđao ?