igordulic
Član
sad se opet nece moc u njivu kad je popustilo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zasto su onda predtali da primaju sa vlagom od 24%, primace u ponedeljak samo do 20%šandor je napisao(la):Proveri to u ponedeljak Cena će ići gore !
Ja sam se upravo vratio sa njive, isao sam sa kolegom da kruni! djura djakovic se jedva probija do njive, bas je popustilo danas, svuda je blatoigordulic je napisao(la):sad se opet nece moc u njivu kad je popustilo...
Bavanistanac je napisao(la):Ja sutra krunim dolazi kamion cena 19.5 din kukuruz kermes,a evo gde se nalazi
To je državna jedna parcela,ne znam ko radi,mislim da su alibunarčani.dejan 77 je napisao(la):juce se vrlo u alibunaru vlaga 19-20 i to ka vasem atarutalianu je napisao(la):Kod nas nema skoro da nađeš parcelu da nije uzorana a kamoli kukuruz na njivi!
Inače kod nas se slabo kruni uglavnom ide ovaj što je na lageru.
dolaze sa kosovaPredrag Brankov je napisao(la):kome si prodao po 19.5 tel kel?
I ja sad cujem kod nas u zadruzi da u ponedeljak ide dole Ko tu sad koga ?šandor je napisao(la):Proveri to u ponedeljak Cena će ići gore !
Predrag Brankov je napisao(la):Zasto su onda predtali da primaju sa vlagom od 24%, primace u ponedeljak samo do 20%šandor je napisao(la):Proveri to u ponedeljak Cena će ići gore !
Ja sam se upravo vratio sa njive, isao sam sa kolegom da kruni! djura djakovic se jedva probija do njive, bas je popustilo danas, svuda je blatoigordulic je napisao(la):sad se opet nece moc u njivu kad je popustilo...
šandor je napisao(la):Proveri to u ponedeljak Cena će ići gore !
Naculi su da ce skoci na 25tamara1611 je napisao(la):mozda su nesto naculi!?