Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
šandor je napisao(la):
Proveri to u ponedeljak :bravo: Cena će ići gore !
Zasto su onda predtali da primaju sa vlagom od 24%, primace u ponedeljak samo do 20%

igordulic je napisao(la):
sad se opet nece moc u njivu kad je popustilo...
Ja sam se upravo vratio sa njive, isao sam sa kolegom da kruni! djura djakovic se jedva probija do njive, bas je popustilo danas, svuda je blato

Ja sutra krunim dolazi kamion cena 19.5 din kukuruz kermes,a evo gde se nalazi
2h5i2wz.jpg

Bavanistanac je napisao(la):
Ja sutra krunim dolazi kamion cena 19.5 din kukuruz kermes,a evo gde se nalazi

Jel to cena za jus ili za tel kel (kod nas kazu tel kel a vlaga je ogranicena do 24%, kako kod vas to ide)??

Kish videcemo sutra kakvo je stanje prosle godine se nije upalio.Sad ovih dana dok je bio jak mraz gore na montu se sve inje navatalo,zato i zurim da ga krunim,a i treba sapurina za grejanje :haha: :haha:tako kazu kod nas u selu kad treba da krune :haha:
Post je spojen: [time]1296923806[/time]

ako da bog ja krecem u ponedeljak da krunim po 18 din. jer kod mene nema vece cene, a pre nego sto pocnem sa krunjenjem ici cu da proverim cenu jer je i mene strah da ce pasti dole

Predrag Brankov je napisao(la):
šandor je napisao(la):
Proveri to u ponedeljak :bravo: Cena će ići gore !
Zasto su onda predtali da primaju sa vlagom od 24%, primace u ponedeljak samo do 20%

igordulic je napisao(la):
sad se opet nece moc u njivu kad je popustilo...
Ja sam se upravo vratio sa njive, isao sam sa kolegom da kruni! djura djakovic se jedva probija do njive, bas je popustilo danas, svuda je blato

da nijr mozda mali Kalmar tvoj kolega, jer drugi danas ni kombajn nije palio :D
Post je spojen: [time]1296931342[/time]

isto mislim sto je i Sandor napisao, mozda jednu nedelju puste cenu, onda nece biti ponude pa opet malo gore......poznata mi njihova politika, zz Mol ovoliko kukuruza jos nikad nije odkupio a za placanje cemo videti....... ::namigivanje::

Kod mene u selu niko ne kruni, niti ikom pada napamet, neznam zasto je tako, koliko znam takva je situacija i u okolnim mestima

Nazad
Vrh