Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja
Gorivo poskupelo za 0,61 paru dizel, jasam slusao nekog strucnjaka koji je rekao da je cena kukuruza i nafte povezana zbog proizvodnje bio dizela , znaci kad skace cena sirove nafte trebalo bi da skoci i cena kukuruza u svetu, e sad dali se i mi ubrajamo u taj svet videcemo.
ukucajte stips i kad udjete na sajt sa leve strane kliknite na GENERISITE LAKO IZVESTAJE i onda nazitarice pa izaberete grad itd , ja kad to gledam i uporedjujem cene razmisljam o tamicu i vidim sebe kako u vranju sa mojih 400 dzakova starog kukuruza za koji mi ovde nude 6.5din a tek 2 vagona novog ...
_________________________________________________Post je spojen: [time]1238274926[/time]_________________________________________________
I jos kad bi komsija Branko iso samnom dami pravi drustvo ... eeejj... al bi bilo
Vazi Branko taman dok ja kupim tamic tices posejati repu, ali se plasim da nebude da ti i izvadis repu i pojedemo taj secer od tvoje repe , a ja jos nisam ni kupio tamica nista icicemo kolima u vranje da OSMOTRIMO TRZISTE i i malo da se druzimo
Mala cena,ko zna sea ce tu biti-zajebana situacija?
_________________________________________________Post je spojen: [time]1238416250[/time]_________________________________________________
ma 8 dinara kod nas ali ga ne da niko za te pare,vise se isplati loziti