aca74
Član
Boceticu kakva su ocekivanja o kretanju cene psenice i kukuruza?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U ovakvom haosu vi tražite logične odgovore.Ne ide to kolega.Bas me interesuje razlog ove cene? Rod je prepolovljen ove god.toksini su tu ali nisu ekstremni kao ranije. Dal je Ukraina opet problem sa niskim cenama? Dal su u Americi rekordni prinosi,dal Kinezima netreba kukuruz? Dal je razlog globalni ili lokalni?
I na lokalu i na globalu su sve alavi trgovci, politicari, izvoznici, berze, marze, i sve ostalo tako da se mi sirotinja sto vise osiromasimo i velike multinacionalne kompanije i politicari sve bogatiji. Tako da razlog i nije toliko bitam mogu da izmisle sta hoce. Raspitajte se posto izvoze taj nas kukuruz za albaniju, makedoniju i bosnu, da ne pricam o italiji i barze za pretovar u konstanci, za njih nema krize....Bas me interesuje razlog ove cene? Rod je prepolovljen ove god.toksini su tu ali nisu ekstremni kao ranije. Dal je Ukraina opet problem sa niskim cenama? Dal su u Americi rekordni prinosi,dal Kinezima netreba kukuruz? Dal je razlog globalni ili lokalni?
Stocarima odgovara ova cena kukuruzaKoliko god da rodi ima viska, stoke nema, fabrike za bioetanol i preradu kukuruza nema, svaki sleper mesa i prerade od mesa, mleka u prahu uvezen indirektno je uvezeno nekoliko slepera kukuruza soje, nisu samo stocari pogodjeni uvozom mesa nego i ratari al koga briga za sve to
Toliko mi odgovara cena a naročito kvalitet da ga u opste ne koristim u tovuStocarima odgovara ova cena kukuruza
Sa cim tovis onda?Toliko mi odgovara cena a naročito kvalitet da ga u opste ne koristim u tovu
Tema je o kukuruzuStoka jede samo kukuruz?
Kod nad u kovacicu je propala fabrika secera secerana je ugasena ali odmah pored nice fabrika alkohola od kukuruza, koristice dva silosa od secerane za skladiste kukuruza i energanu za struju....Koliko god da rodi ima viska, stoke nema, fabrike za bioetanol i preradu kukuruza nema, svaki sleper mesa i prerade od mesa, mleka u prahu uvezen indirektno je uvezeno nekoliko slepera kukuruza soje, nisu samo stocari pogodjeni uvozom mesa nego i ratari al koga briga za sve to