Sve će to na kraju raja i stoka kroz guzicu a mi ćemo biti kolateral. I pre su probali da uvale stočnu hranu (da kupuju gotovu) stočarima tobož bez aflatoksina a taj isti kukuruz kocentratare kupuju od seljaka i sigurno vode računa o dozvoljenim granicama, bole ih ona stvar, kad vidim šta se sve prima u silose dobro smo i živi.Ono kad je počelo sa aflatoksinom igranka onda su nas jebaval,i pa kad je krenula korona onda nema aflatoksina ili je u granicama, onda počeo rat u Ukrajini i Putin izlečio koronu al eto ti kuknjave oko prevelikog izvoza i viškova iz Ukrajine, opet seks, sad nema nekih razloga al tu je dobri stari aflatoksin, bitno je da postoji priča a niko se nije zapitao koliki je naš ovogodišnji prosečan rod kukuruza, sigurno ne prelazi 4,5-5miliona tona, možda i manje, nama sad treba godišnje minimum 3mil tona plus prelazne zalihe i zbog stanja u svetu mora se imati i rezerve tako da mi za izvoz imamo šta imamo ali ne više od 1-1,5miliona tona (naspram 3-4miliona nekada) i država se neće mešati direktno u izvoz ali će ga usporavati maksimalno.Ne osporavam prisustvo aflatoksina ali je to priča u njihovu korist a ne našu, to što se neko setio da je on štetan ok ali to postoji od kako je sveta i veka, verovatno je ovaj rat u Ukrajini i Gazi, sečenje šuma po Amazoniji (primer) manje štetan (dobit) po nas ali no.
Da dodam, ja nevideh de završi ono đubre od soje pre dve godine što smo imali?
Ovo je samo moje mišljenje i nemora da znači da sam u pravu.