Jednostavno istruli, atmosferski uticaj+vlaga a žica ultra tanka.Kod mene se takođe dezintegrisala u većoj meri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imas wirtovu mrezicu, malo je skuplja ali.mnogo bolja. Obicna fasadna.Jel nece da puca ta mreza za fasadu, pod pritiskom kukuruza iznutra, posto su kocke na armaturnoj mrezi 10x10cm?
Probao i tu. Na kraju ispadne da je samo skuplja.....Imas wirtovu mrezicu, malo je skuplja ali.mnogo bolja. Obicna fasadna.
Kako otavrate njive za branje? Kod nas je ovo najveci problem trenutno. Isto otac voli klip i samo klip, 22kj u 5 parcela.Cekate da komsije odarade svoje,probere vam neko ili progazavate?Imam svoj berač i krunjač kukuruza tako dok još sa par komšija koji ovako skladište mogu zajednički da odradim mojih 8 i njihovih po 5 jutara godišnje ,nećemo odustajati...a pritom nam ostaju šapurike za grejanje.
Ako je kratka njiva ok ali ako je prava duž pa još sa obe strane..Kod nas se ranije, dok je većina brala u klipu, vodilo računa da u sred njive stave kukuruz, a okolo, prema komšijama, neku žitaricu, tipa, pšenica, ječam, tritikale, i lepo, kad skineš usev u leto, imaš manevarski prostor da bereš kukuruz beračem u jesen...
Kasnije, kada je zaživelo kombajniranje u zrnu, a hteo si, ili si imao, da bereš i u klipu, najmiš kombajn par dana ranije da ti obiđe svaku njivu s kukuruzom i skine 4 reda u zrnu, pa nastavi da ti skida u zrnu one njive namenjene za to, a njive u klipu skidaš kad budeš hteo, većina je imala svoj berač...
Ja sam brao ručno redove u sredini njive, minimum 3 reda, jer mi je trebala kukuruzovina...
Krenem s branjem već krajem Avgusta, početak Septembra, kukuruz za svinje, krave i konje, a kukuruzovina se "sečkala" , imao sam (i još uvek je u šupi) sečku za kukuruzovinu, pa sam preradio na pogon kardana traktora, isecka kukuruzovinu kao za silažu sitno...