mihajlo 022
Član
Ja ne kažem da se investicija u kućni lager u nekom momentu neće isplatiti nego govorim da i kućni lager košta što kroz početnu investiciju što kroz rastur i kolebanje cene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
2021 ovrsem kukuruz i smestim kuci, bio i zetvi 25 din, prodam ga u prolece po 35.Ja ne kažem da se investicija u kućni lager u nekom momentu neće isplatiti nego govorim da i kućni lager košta što kroz početnu investiciju što kroz rastur i kolebanje cene.
Verovatno nisi pravio nove šupe i hangare nego si iskoristio postojeće objekte. Ja sam 2011 napravio kotobanju 12 metara, dole svinjci, lagerovao kukuruz svake godine, držao svinje i mislim da ni pola vrednosti nisam otplatio do današnjeg dana.2021 ovrsem kukuruz i smestim kuci, bio i zetvi 25 din, prodam ga u prolece po 35.
2022 ovrsem ga i opet ostavim kuci prodam ga u decembru robnim rezervama po 40.
Za te dve godine sam zaradio duplo nego sto sam ulozio u smestaj kuci....
I ovu varijantu je komšija uradio jesenas,za sada je sve u redu mada on skoro sav kukuruz iskoristi za sopstvene potrebe tako da ga svakodnevno koristi.Ja čardak u koji stane 2 vagona u klipu, zadnjih godina obložim onom mrežicom za fasadu i sipam u njega kukuruz u rinfuzu. Stane u njega oko 5 vagona zrna. Adaptacija u vrednosti 3-4 crvene.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Hoce li mrezicu za fasadu da buse misevi ?Ja čardak u koji stane 2 vagona u klipu, zadnjih godina obložim onom mrežicom za fasadu i sipam u njega kukuruz u rinfuzu. Stane u njega oko 5 vagona zrna. Adaptacija u vrednosti 3-4 crvene.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Ne buše miševi, staklena je mrežica pa im vajda ne prija.Hoce li mrezicu za fasadu da buse misevi ?