Samo se pružiti koliko ti je jorgan dugačak i nema nikakvih problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Podržavam optimiste ali ne bih ponižavao ni ove što se žale jer i najveće optimiste može da snađe sudbina ovih drugih.Ma šta ne valja?Sve je super,nikad veća izdvajanja za poljoprivredu.Cene su takve kakve su u celom svetu.Ko neće ne mora da radi.
Da se 50 % ljudi bavi poljoprivredom bili bi slepci da ne bi imali za lebaIsisavanje para iz poljoprivrede u celoj EU(v)ropi. Korona, Ukrajina. Neko to mora da finansira. Pronasli su model kako. Ovakav scenario je spreman godinama. Ne zaboravite da se poljoprivredom bavi najvise 5% stanovnistva. Zamislite da je ta cifra 50. Ko bi taj svet onda zaustavio. Sve je u brojevima.
Ja bio juce u bcm po jos nesto uree sto mi treba, kukuruz je od 15,2 do 16,2 sa pdv u zavisnosti da li je na lageru, ili od kuce, vlaga ispod ili iznad 16%>Мало о најважнијој информцији због које посећујете ову тему - познаник данас круни из амбара; каже ми да добија (највероватније у идворском БЦМ-у) 16,2 за њега.
Ma zezam se kolega,ovo je više bila ironija.Daj da vidimo u kojoj grani proizvodnje bilo ko radi bez profita a ova proizvodnja po ovim cenama ratarskih kultura je s čistim gubitkom.Sada treba da prihode sa neke druge strane usmeravamo da bi se bavili poljoprivredom.Čisto ludilo.Sreća da sam zaposlen pa imam od čega da izdržavam porodicu i izguram sve to.Podržavam optimiste ali ne bih ponižavao ni ove što se žale jer i najveće optimiste može da snađe sudbina ovih drugih.
...I evropskoj Bugarskoj.Ma otislo je sve u k....
Gledam statistiku, Crepaja 1981 godine imala 5400 stanovnika, a 2023 ima 3800, nema ljudi.... A blizu smo grada. Plus su se naselile izbeglica i ima dosta ljudi iz gradova koji su kupili kuce uvde. Mogu da mislim tek kakva su ona mesta koja su mala i udaljena.... Za koju godinu, hteli ili ne, sve ce biti drugacije. Jedna poljoprivredna firma - jedno mesto, kao u evropskoj Rumuniji.
135 eura plus pdv u Rh kukuruz. Sa tendencijom da ide na 130 plus pdv.... Sretno nam, bilo u 2024.... Ocito ce zbilja vrijediti ona, tko prezivi propast ce u 2025.....
Ukucaj na google "zito novosti"Navedi izvor ove informacije, gde se ona može videti, ovako deluje kao bajka i maštarija.
Da nisi ti nesto pogresno shvatio u vezi cijene koju je kolega napisao?Da, i meni je par trgovaca pričalo, ali da je cena 1300 eura.
Ali da se manemo pisanja baš svega što nam neki ljudi pričaju, jer se posle ljudi smeju kada čitaju na forumu.