Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kukuruz i jeste besplatan, samo im plaćaš PDVПа зар нису Руси дали 200000 тона кукуруза Африци као хуманитарну помоћ?
@DraleTDУ вези међународне трговине кукурузом - чуо сам успут причу "рече ми један чо'ек" на месном силосу, без да сам проверавао да ли је истина: Руси продају свој кукуруз афричким земљама, ако се прерачуна, по осам динара.
Рекао бих да није у питању ствар профита, већ политичког утицаја - изгледа да имају велике вишкове и раде за своје интересе.Ako se Rusi baš toliko razmeću bagatelnim cijenama to samo može da znači da su im inputi u proizvodnji žitarica cjenovno toliko mizerni da imaju kakav takav profit na cijenu od 8 dinara.
Pa sve i dzabe da su dobili zemlju kosta i proizvodnja.. a za 2 godine do sad su ispraznjeni silosi 100 puta..ne kazem da to nema uticaja ali mislim mnogo manje nego sto nam se servira..Boli ruse uvo zauzeli milione hektara iz krajine a koliko su silosa zapleninili
Za oko mesec dana počinje žetva kukuruza u Argentini, trećem izvoznika na svetu, kada očekuju rekordnu žetvu.
Prošle godine su imali rekordnu sušu.
Ako uporedimo, nama je prošla godina bila vanredna, ove možda da očekujemo sušu...
U prevodu, cena će biti tu gde jeste još neko vreme
Argentina's Hoped-for Record Corn Harvest Threatened by Sliding Prices -exchange
Corn exports from Argentina, the world's third biggest supplier, are expected to rise 53% compared to last season thanks to ample rainfall favoring the harvest estimated at a record 57 million metric tons.www.agriculture.com
Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
Slazem se u potpunosti, ja samo da obrazlozim tvoje tumacenje!Рекао бих да није у питању ствар профита, већ политичког утицаја - изгледа да имају велике вишкове и раде за своје интересе.
Hoće,malo morgen.Čujem da se pune obori i štale.Pa dobro, barem će se opet razviti stočarstvo.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
A cena bikova će ostati ista.Ima li još koji komšija takav.Ako je tako sve ide u dobrom pravcuMozda i hoce.. Prekjuce kad sam prihranjivao psenicu zaustavi me komsija i tu rec po rec kaze on da ove godine nista robe nece prodati nego ce sve da ostavi kuci i da poveca tov bikova. Ko ne veruje dam mu broj telefona da proveri