I koliko si dobio na kraju??Ja danas prodao sa lagera po 15,5+pdv-troskovi lagera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I koliko si dobio na kraju??Ja danas prodao sa lagera po 15,5+pdv-troskovi lagera.
Eto ja sam ti napisao konkretnu cijenu o 135 eura plus pdv i tebi sad problem sto je trend da sa 135 ide na 130 kao da se radi o padu od 50 eura a ne o padu o 5 eura.....Koliko sam ja razumeo neko mu je ispričao nešto vezano za cenu kukuruza i on je to preneo na forumu.
Ako nije tako, izvinjavam se, ali bi bilo zgodno ako se njegov post može tumačiti dugačije da mi neko objasni. Mislim možda se fraza "prica par trgovaca" može i nekako drugačije tumačiti. Sad ako ti trgovci imaju neke konkretne podatke (ime ili firma gde rade) ili su od njega kupili kukuruz po toj ceni, tu se isto mogu izvinuti a pogrešnom tumačenju.
Jer svašta se priča sada za cenu kukuruza, a ljude zanimaju konkretne informacije.
Sjajna stvar je sto imas bikove. Sad sta god da pojede kukuruz bolje je nego da ga moras prodati na trzistu.Kako stvari stoje ješće njega bikovi...
pa ne racuna se valjda takoNije to tako sjajno, nego se mi tesimo da jeste. 800 eurq za tele je sad 6t kukuruza. Sto se kaze, racun je tu ali para nema.
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока