MOMOSARIC
Član
Sad nas j..u Huti , nasi nesvrstani prijatelji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ми нисмо несврстани, издали смо. А они су непријатељи и у својој земљи.Sad nas j..u Huti , nasi nesvrstani prijatelji
То је почело кад су кренули да нам продају семе на комад а не на кило. Броје ми зрна у сетвеној јединици, мајку ли им ....!Nema DALJE
Nakad sam komšinicu finansirao sa jednog hektara, sad moram sa svih 5 ha.Dok sam imao voće minus sam finansirao iz kukuruza kako sam sa rešio zla i malo progledao sada minus na kukuruzu finansiram sa dve žetve u godini prvo ječam i pšenica gde je minis pa postrno isto gde je nula . E sad ima jedan proizvod postrno koji je još u dobiti ali i njega kada provale . Nema DALJE
Nakad sam komšinicu finansirao sa jednog hektara, sad moram sa svih 5 ha.
Nije komsiji skocio standard nego cika Aci opale performanseTo komšinici skočio standard?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Koji je to postrni proizvod??Dok sam imao voće minus sam finansirao iz kukuruza kako sam sa rešio zla i malo progledao sada minus na kukuruzu finansiram sa dve žetve u godini prvo ječam i pšenica gde je minis pa postrno isto gde je nula . E sad ima jedan proizvod postrno koji je još u dobiti ali i njega kada provale . Nema DALJE
Mnogo ste znatiželjni . Nije ono što je bilo u Jovanjici .Koji je to postrni proizvod??
Al se isto motaMnogo ste znatiželjni . Nije ono što je bilo u Jovanjici .
Samo pazi da ne doneseš pogrešnu odluku.Da ne leti perje posle.Otac vas vaš. Ovo što je postavio Paraćinac vredi zlata, ozbiljno razmišljam u tom pravcu.