JD6155M
Član
5% na kukuruzKoliko je kod vas pdv ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
5% na kukuruzKoliko je kod vas pdv ?
Ako se nevaram pr Korone je bio jdinstven PDV.5% na kukuruz
To je dobra cena nasprem nasih, jedva 147 eur/tJa prodo sve . Plan je bio kraj juna ,jul al predomislio sam se. 180eur plus pederve.
Možda ne baš toliko ali ide se u tom pravcu, nešto od toga ima.....Pričao sam juče sa čovekom, kaže navodno posle nove godine obaraju cenu kukuruza, proglasiće aflatoksin i ostala čuda. Kaže hoće da obore cenu na 10 pa i niže dinara......
Ja mu kažem "ma kojih bre crnih 10 dinara?". Živ bio pa videćeš, veli on.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Da bio je 25% na sve a sad je još jedino pšenica i ječam na 25%Ako se nevaram pr Korone je bio jdinstven PDV.
Te price ide ovamo ili onamo je kao da gatas u kavu.....to nitko nezna na svijetu gdje ide. Ono sto mozes donekle zakljucivati je to koliko je kod velikih svjetksih proizvodjaca urodilo tipa rusija brazil amerika i donekle europa.Mali podsetnikMožda ne baš toliko ali ide se u tom pravcu, nešto od toga ima.....
Aflatoksin je meriva stvar u lab bez greske, na trakice sa velikom greskom ali je pokazatelj otprilike. Ne moze neko da proglasi ili ne proglasi toksin.Mali podsetnikMožda ne baš toliko ali ide se u tom pravcu, nešto od toga ima.....
145 eura plus pdvJel zna neko koja je cena kod suseda u Hrvatskoj?
Juče sam prošao putem poNetreba mnogo nauke dabi znali koja je razlika da ima vise stocarstva i domace potrosnje zitarica u Srbiji. U procenat mozete znati posto bi bio kukuruz da ide u domacu proizvodnju. Bio bi tacno kolko je ovde u BiH. Ovde imamo manju proizvodnju nego potrosnju pa se nesto uvozi , uglavnom iz Srbije. Kukuruz je sad ovde na veliko oko 180eura plus pdv , tako bi bilo i kod vas. Dajete jeftinije za prevoz vani, troskove i neke provizije.