Mogu i male krupare samo sito da bude bar 6 mm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne sećam se koje sito sam koristio iz početka,imao sam raznih veličina,krunjač je svakako bio odžadžki...Kako si ga krupio,ove male krupare samog tesko jako da bi ga uradile..
Ja sam zatvorio sve sa lagera, nemam više volje i živaca, ide proleće, da li sam pogrešio ili ne, neću da se opterećujem.
Ako ti nisu rodjaci mogao si olalako da se malo popisas po njima jer bar ti bi mogao argumentima da ih oladis!Bio sam na slavi u Srbiji. Bila prica o poljoprivredi i ratarstvu , o novim poticajima kod vas itd. Vecinom gosti bili Beogradjani. Ukratko negativno gledaju na seljaka u smislu " nije ko nekad , rade mjesec dana u godini , skupi traktori,navigacije,...a traze pomoc od drzave
А после које су жене на реду (да ли је чаша 0,3 или 0,5)?На Славама до пете ракије причам о Пољопривреди после пете само о Временској Прогнози