aca74
Član
Meni zamalo pobeglo 19 dinara. Nisam hteo za 18,5 da dam. Poslednja cena 17,5.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Јбг био свињокољ, свиње поклане нема шта да га једе.Stalo nešto i na ceger ,će bude čupavo ????
Nije valjda da presjednik treba da misli da meni bude bolje?
Jecam je izvrsna hrana za svinje. Cena jecma je niska tako da maksimalno ga valja eksploatisati.Mislite da svinjkolji uticu na potrosnju kukuruza i samim tim i na cenu?Kod mene u selu 50% manje se kolje a ja licno vise trosim jecma nego kukuruza povoljnije je a i bolje za kvalitet
To sam i ja cuo, da stavljaju u kucnoj varijanti dva prema jedan jecam i kukuruz za ishranu svinja.Jecam je izvrsna hrana za svinje. Cena jecma je niska tako da maksimalno ga valja eksploatisati.
Kukuruz malo gore, malo dole. Ali tu je 17-18din
Ako je cena pre vise od godinu dana bila 36 a sad 17 sve ostale cene otisle u nebesa .Jedne godine sam svinje hranio samo sa ječmom,imao ga suviše a cena nikakva i niko ga neće,a kukuruzu bila pristojna cena i ja ga prodam...epilog je bio takav da nismo imali masti i čvaraka ništa posebno,a meso ko meso bilo odlično...
U normalnim godinama sam ga svakako koristio 30 posto,i daleko je bolji od tritikala...
A pošto je tema cena kukuruza treba kalkulisati sad je kukuruz jeftin pa je svejedno...
Kako si ga krupio,ove male krupare samog tesko jako da bi ga uradile..Jedne godine sam svinje hranio samo sa ječmom,imao ga suviše a cena nikakva i niko ga neće,a kukuruzu bila pristojna cena i ja ga prodam...epilog je bio takav da nismo imali masti i čvaraka ništa posebno,a meso ko meso bilo odlično...
U normalnim godinama sam ga svakako koristio 30 posto,i daleko je bolji od tritikala...
A pošto je tema cena kukuruza treba kalkulisati sad je kukuruz jeftin pa je svejedno...