guest 43101
Član
13,5 bio kod nas u žetvi. A opet zlu ne treba verovati.....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sasvim dovoljna razlika od 13,5 pa do ovih 17 za sve trgovce ako su razumni da naprave ozbiljnu zaradu.13,5 bio kod nas u žetvi. A opet zlu ne treba verovati.....
Па шта, кади си оБседнут.Ако имаш проблем напиши у приватној поруци,
Ja sam pisao da bi bio zadovoljan sa 20 i da pustim sve. Planiram neku kupovinu i samo cekam na tu cenu ako docekam ali nije daleko....Sasvim dovoljna razlika od 13,5 pa do ovih 17 za sve trgovce ako su razumni da naprave ozbiljnu zaradu.
Za nas je to skroz druga cifra po meni tek na 25, al nisam nesto siguran da je to realno u skorije vreme
Знаш нешто што ретко ко сада зна?i samo cekam na tu cenu ako docekam ali nije daleko....
Me znam, samo ocekujem i planiramЗнаш нешто што ретко ко сада зна?
Sta te zanima cena posle, kad vec prodas po 20 (ako bude) !i ja isto ako dogura to te cifre odmah cistim sve,mada bilo bi bolje da dodje do 25 Ali opet ipak videcemo sta ce biti
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Није нужно 8. Слушао сам неке професоре на предавању о старим сортама. Осам је без неге а уз ђубрење и наводњавање је 10 па чак и 12.Sigurno nije osmak jer osmak ima samo osam reda zrna na klipu ovaj ima vise
"Где баш ту најскупљу песму": https://www.kupujemprodajem.com/pol...i-kukuruz/oglas/160078003?filterId=4167411092https://www.kupujemprodajem.com/pol...-rod-2023/oglas/158153658?filterId=4095845423
Tvoj komsija je jedna od povoljnijih$$$
Lici mi kontradiktorno sto si napisao?Veliki igrači tovare kukuruze, dan noć se vuče. Tako da teško da će on nešto preterano gore... Verovatno će 20din ostati samo na željama za Novu Godinu ....
Trenutno deluje kao da je dostigla cena svoj Maksimum. Pošto ga mnogi prodaju....Lici mi kontradiktorno sto si napisao?
Dan noc se vuce , a onda kazes nece cijena mnogo gore?