Sapatnik
Član
Јуче био код колегинице и почели су да ложе кукуруз у зрну. Пећ на пелет без проблема ради. Три пута јефтинији од пелета.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako kod da je...i ko kod da je...ocigledno da udruzenje zita Srbije ima podrsku i potporu gore navedenih firmi koje su ujedno najveci kupci i izvoznici zitarica.Pre nje je bio Vukosav Savović, sad Sunčica Savović....
Udruženje koje čine najveći izvoznici i trgovci polj.proizvodima i sirovinama (Agroglobe, Delta Agrar, Žito Bačka, Konzul....)
To je skoro 17!To je skoro 16 u Paraćinu , e pa ni ja neću da ga vršem ,čekam cenu !
Da li si siguran u ovo što si napisao? Na veliko kukuruz trenutno ide po 14-14,5 +pdv tako da mi ova tvoja cena zvuči kao da je sa pdv-om a ne bez njega.15,3 + pdv je ovde. Uz komentar da ne ide otkup kao sto su planirali. Ne znam da li je bila visa, ovo danas uzgred pitao. Ja ga nisam ni sejao ove god.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока