Vladimir1971
Član
Mislim da je najisplatljivije ko god moze da ga provuče kroz odžakOd jutros kod nas 13 din.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da je najisplatljivije ko god moze da ga provuče kroz odžakOd jutros kod nas 13 din.
Trenutno, malko adaptirati gorionik za pelet, i pun gas...Mislim da je najisplatljivije ko god moze da ga provuče kroz odžak
Šta se može adaptirati na gorioniku? Ustvari koji tip gorionika i kotla imaš?Trenutno, malko adaptirati gorionik za pelet, i pun gas...
Moj teča je obrao sav svoj kukuruz u klipu i kipovali smo u garaži pored kotla na čvrsto gorivo, sve ide za ogrev.Mislim da je najisplatljivije ko god moze da ga provuče kroz odžak
Prošle godine vukao sve kući i na kraju prodao po 26, opekli se ljudi ....Kod nas ili je rodio 10t po kj ili niko ne zeli da se bakce sa kukuruzom pa svi predaju. Mnogi nezele da skladiste kuci
Ja ostavio svu psenicu i kukuruz kuci, oko vagon i po nije stalo na silos na lager stavio.Je....e lud zbunjenog. Nažalost ima i onih puuuuuno koji mora da se razduže. Za puno njih ovo je KRAJ .......... .
Jeste malo je bilo 36, a sad je 13 i prodaju da se ne opeku, pa bas sad ce se opeci.Prošle godine vukao sve kući i na kraju prodao po 26, opekli se ljudi ....