guest 43101
Član
Cena kukuruza na berzi porasla za 6,5%.
Zašto je onda otkupljivači obaraju?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Zašto je onda otkupljivači obaraju?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Колико видим, цена је у паду или стагнацији на берзама?Cena kukuruza na berzi porasla za 6,5%.
Izvinjavam se za netačnu informaciju .16 dinara je .Juče čujem da je kod nas 15 dinara.
Kako bre tigar to da izjavi, poštovani građani " ekonomski tigar zatvoren u kavezu"A Zašto nam niko ne kaže da smo pod SANKCIJAMA ?
Isto je, mi nemamo presutne sankcije ali je rezultat isti ako ne i gori....A ako je u Hr isto?
Nismo uveli sankcije pa smo ih dobili.O čemu se radi...nisam upoznat ?
Komšija, da sve je to vrlo slično, mada su nam podticaji malo različiti, a izgleda da su i Ukrajinke ostavile malo jači utisak nego kod nas...Isto je, mi nemamo presutne sankcije ali je rezultat isti ako ne i gori....
Italija nista ne kupuje, uvozimo 60% robe a mogli bi sve sami za sebe proizvesti. I sad jos i Ukrajinsko smece dolazi....
Tako da svjetlost na kraju tunela ko i doceka potrajat ce i 4 5 6 godina kako ja to vidim.....
Cijena navodno uskoro jos ide dolje za kukuruz jer ne mogu niti 1 kamion ikome prodati po i ovako niskoj cijeni od 132 do 140 eura zavisno kako kod kojeg trgovca.
Na sta smo dobili...Nismo uveli sankcije pa smo ih dobili.