geci
Član
Juce skidao drugu parcelu gde je vise led udario i prinos 4.5t po kj,dkc 5031 a vlaga 13.1
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na koliko je sejan?Juce skidao drugu parcelu gde je vise led udario i prinos 4.5t po kj,dkc 5031 a vlaga 13.1
Kako sipaš u džakove? Ipak je to velika količina (pogotovo kad su 25 kg) Iz prikolice kroz šuber direktno na vagu ili neki drugi način?Ja izbacim u oglase dzakiranog po 25 kg. Može dosta da se proda. Samo treba uvek imati na lageru dzakiranog jer se desi da neko zove jer se vraća prazan sa kombijem ili kamionom iz pravca Beograda, pa zovu sad za sad za par tona.
Dosta sam prodao za Sjenički kraj, Arilje, Užice, itd.
A da ti nije rešenje , sejati i kukuruz , pšenicu , suncokret i ostalo po potrebi SAMO ZA SEBE , i cene te ne dotiču , nije te briga jer to je ionako samo za sebe .Mi smo to resili ovako, samo za sebe! 1 krmaca, 5 ovaca, 3 koze, 30 koka domacih, tovnih curaka i brojlera po potrebu! ......................
Ja prodao u zrenjanin i drugar nosio kod starca u aradac par tona sad na kraju po 25 din. Tako sam trazio ljudi tako platili...Optimistično.... Novog kukuruza po selu već koliko hoćeš.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Napravio sam nešto za dzakiranje kad je na gomili kukuruz. Drveni kostur i gore poleške postavljeno rasečeno bure metalno na pola, postavljeno pod padom. U to se ubacuje lopatom. Sa druge strane je klapna, kao dozer na prikolici, a ispod vaga. malo jače od 100 kila staje u to, taman se napune 4 dzaka. Kad radim sam napunim lopatom, uradim 4 dzaka, prošijem šivalicom, pored pakujem na paletu, onda opet lopatom napunim i tako u krug. Treba mi izmedju 40 i 50 min za tonu kad radim sam. Kad je ekipa, onda jedan puni košić lopatom, drugi puni i meri dzak, treći prošiva i pakuje na paletu. Tad može za 20-ak minuta da se uradi tona. Ovo je samo za dzakove od 25 kila, jer je na tu visinu napravljeno.Kako sipaš u džakove? Ipak je to velika količina (pogotovo kad su 25 kg) Iz prikolice kroz šuber direktno na vagu ili neki drugi način?