Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sigurno nisu tako odgovorili " Nasa firma , oces neces."Šta da ti kažu?Njihova firma takvi su uslovi,hoćeš -nećeš brigs ih.
Pa bili su silosi i puni psenice pa stade i nova bez problema...3 godine nemamo prinosa i neko prodaje pricu nema mesta za lager, a ima za kupovinu odmah.
Bio je izvoz dok je bila jaka cena, znaci i izvozio se, dok smo dosli na nase trziste cena pala.
Svasta su mi ispricali ja sam skontao jedino da se oni na taj nacin obezbedjuju i to je to.I sta kazu kad pitate zasto se mora prodati , koji
Slegla se stara...Pa bili su silosi i puni psenice pa stade i nova bez problema...
Hrvatska 135 eura plus pdv, soja 360 eura plus pdv.... Koma.....kakve su cene na ino berzama?
Decko! Sta tebi nije jasno?A da ti nije rešenje , sejati i kukuruz , pšenicu , suncokret i ostalo po potrebi SAMO ZA SEBE , i cene te ne dotiču , nije te briga jer to je ionako samo za sebe .
Biće pre da je to je neodrživ sistem , vodi u propast i državu i narod a rešenje je nešto na sasvim drugoj strani .