Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa nema predaje druže samo udri konja i teraj dalje.Zar treba svi da odustanu ili da se bore?Biti svoj gazda bolje je nego nečiji sluga!
Definisi mi tvoj post? Ja sam zaposlen i radim za platu, znaci zavisim od gazde. Ti si gazda svog PG radis proizvodis i zavisis od vremena, otkupljivaca, drzave... Gde je ta razlika? I jedan i drugi sto vise, bolje rade vise ce imati?!Zar treba svi da odustanu ili da se bore?Biti svoj gazda bolje je nego nečiji sluga!
Kao kladionica ali sa koeficijentom 1.03 a favorit nije npr real madrid protiv nekog 4. Ligasa....Mislim da je ključ rešenja u količini jer je jako mala zarada po jedinici površine pa ljudi idu na veće površine nebi li nešto zaradili. Ali to je kao kladionica igraš i NADAŠ se.
Ja imam suprotno mišljenje, da će sada odziv biti mnogo bolji. Nikada nije bio ovako veliki ulog a najavljene cene ovako male. Ja bi sada ostavio Hrvatsku i druge banana države. Traži se cena Budimpeštanske i Pariske berze, to je jedan od zahteva. Ako je država dala nekim izvoznicima da izvoze, očigledno je da oni nisu sposobni kad ne mogu da ostvare cene kao na pomenutim berzama a i jer su u vreme zabrane, ćutali kao pi...ke, odgovornost je i na njimaSad ako se organizuju protesti opet ce biti odziv los, sta los? Zalostan! Dal se ljudi samo prave prosti ili su stvarno blesavi, ebemliga!!!
Velika je razlika.Definisi mi tvoj post? Ja sam zaposlen i radim za platu, znaci zavisim od gazde. Ti si gazda svog PG radis proizvodis i zavisis od vremena, otkupljivaca, drzave... Gde je ta razlika? I jedan i drugi sto vise, bolje rade vise ce imati?!
A ovako ne radimo za drugog? Svi u lancu pokupiše veći kajmak od samih poljoprivrednika.Jednostavno ne volim da mi neko stoji nad glavom niti da radim za drugoga.To je poenta cele priče.