Izgledada su morali srozati cijenu da bi italija kupovala....Pa otisla je dole da bi mogla ici posle van
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izgledada su morali srozati cijenu da bi italija kupovala....Pa otisla je dole da bi mogla ici posle van
Hm,interesantno razmisljanje...samo pitanje je ko i kako proizvesti jeftinu hranu...mislim da se nesto drugo valja ispod brega...Ljudi ide to jos dole...mora, da se drzi socijala svuda po belom svetu usled ove opasne svetske krize...hrana mora biti jeftina
Ja trenutnu situaciju vidim kao veoma kompleksnu...vreme ce pokazati u kom pravcu idemo...Ima.je gde god se okrenes...nazaost mi smo tu gde jesmo...ovo ce.mnoge paore unistiti bukvalno...ali sta je tu je...kockali smo se i izgubili silan novac, mnogi od nas ...jer ovo niko nije ocekivao...ovakav pad cena...
Kolega,plasim se da nisi shvatio poentu price...Kukuruz koji je trgovan u Srbiji,u jesenjem otkupu,jos uvek se nalazi uskladisten u Srbiji.Nema izvoza.Nema.tu kompleksne situacije...kriza je u svetu, hrana se mora kupiti za sto manje novaca...mi smo budale da izvinete jer smo hteli goluba na grani umesto vrabca u ruci....jbg svako hoce sto vise da zaradi umesto da se zadovolji nekoj lepoj ceni kija uopste nije bila losa .jesenas...
Male su to kolicine...to ide kamionima...Svi koji imaju morske luke imaju jeftiniju robu...Albancima i Kosovarima je roba na Dracu jeftinija...CG verovatno stize u Baru...BiH mala zemlja-mala potrosnja...Srbija je izvozno orijentisana,najveca kolicina ide barzama na Konstancu.Da li si siguran da nema izvoza?
Sta mislis odakle nabavljaju zito okolne zemlje, pre svega BiH, CG, Siptari.
Sinoc 100 kade usle na Kosovo na adm prelazu Merdare, sto kade sto kamioni( msilosi). Imam snimak ako nekog zanima mogu da mu posaljem ...Da li si siguran da nema izvoza?
Sta mislis odakle nabavljaju zito okolne zemlje, pre svega BiH, CG, Siptari.
I kada krenu da se pune,prvo ce izvoznici puniti svojim kukuruzom koji se nalazi u skladistima...cena ce malo sporije da ide gore...Barze se pune...