Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 190 52,6%
  • Ne

Glasovi: 171 47,4%

• Ukupno glasača
    361
Još malo pa ćemo plaćati da neko uzme...

Ja verujem da su otkupljivaci puni, ali da su kukuruz jesenas otkupili po 36 din, sad da ga prodaju po 25-26 din. to mi nema neke logike...
Prosli suxisto kao i seljaci kojo si se kockali misleci da ce cijena gore. Samo je pitanje hoce li ne daj, Boze neki od njih kleknut a u iducoj zetvi im robu prrdajemo pa da ne bi bilo propala firma nema novaca a od predane robe ni r

Jbg Stocarima odgovara niska cena
Ljudi ne treba kukuruz i psenica da budu 15 din da oni budu zadovoljnji. Nego treba da bude 35-40 a cena mesa 300 din ziva vaga svinjetina i 5 e govedina, a cena mleka 100 dinara litra. Za to se treba boriti a ne za sunovrat zitarica... da beogradjani ne uzimaju kajmak i za jeftine novce kupuju hranu....kad onaj u bg dobije platu 150 k koliko ima krompira da kupi za 20 dinara, pa to mu smesno kad kupuje....

Ово је само један доказ а важи и за све остале ратарске културе да "не треба стављати сва јаја у једну корпу". Не треба спомињати сточаре у овом тренутку као они скоро ово да прижељкују. Сточари би купили кад морају и за 40 динара а и за 25 динара.
Ко би рекао да се исплати имати пуне оборе.

Људи јбг каква марва,свињи овце па све кад би сутра поклали што има у Држави појели би за два дана....Суштина је увоз од уложака за Жене до свега осталог па и гумени опанака!

Pa,neće ni biti stoke.Dugo je trajao period skupe hrane i sada je kasno za pojeftinjenje.Šta se dešava.Kukuruz i žito u drastičnom padu.Od kuće se prodaje po 4000 kukuruz tako da kao što sam rekao.Posle stočara su došli ratari na red.Skupa proizvodnja,jeftin proizvod i kad se dodaju 2 sušne godine u većini krajeva-rezultat će biti da će se i oni koji su mislili da su na površini moraju dobro zamisliti.

Pa,neće ni biti stoke.Dugo je trajao period skupe hrane i sada je kasno za pojeftinjenje.Šta se dešava.Kukuruz i žito u drastičnom padu.Od kuće se prodaje po 4000 kukuruz tako da kao što sam rekao.Posle stočara su došli ratari na red.Skupa proizvodnja,jeftin proizvod i kad se dodaju 2 sušne godine u većini krajeva-rezultat će biti da će se i oni koji su mislili da su na površini moraju dobro zamisliti.
Psenica i kukuruz nisu hrana, to su sirovine, i nisu bile skupe 35-40 din nego realne cene na osnovu svega ostalog i inflacije. A hrana je meso mleko i hleb, e to je jeftino da jeftinije ne moze biti jer se lazno odrzava socijalni mir u beogradu, raja sirotinja se mora nahraniti hlebom sava sa ogranicenom cenom od 50 dinara.

Psenica i kukuruz nisu hrana, to su sirovine, i nisu bile skupe 35-40 din nego realne cene na osnovu svega ostalog i inflacije. A hrana je meso mleko i hleb, e to je jeftino da jeftinije ne moze biti jer se lazno odrzava socijalni mir u beogradu, raja sirotinja se mora nahraniti hlebom sava sa ogranicenom cenom od 50 dinara.
Hrana za stoku,prijatelju.pogledaj u kojoj si temi.

Hrana za stoku ok. Ali ne moze mleko da bude 100 din litra a kukuruz 15 dinara. Treba to sve dobrano da ide gore...

Nazad
Vrh