https://ibb.co/HPJTRLH]2460 po 36 dinara izlazi 88560
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jbg, ne moram da se pisem sitnice.33+8% nije 36din. 33.3+8% jeste 36din
Bitno je bilo ovih 0,33 para PO kili da bi se vodelo da li TI nisu smanjili dodatno I za onih 43 kila ... Nadam SE da razumes...Jbg, ne moram da se pisem sitnice.
Ma nisam o tome razmisljao jer sam znao odmah koja je cena po ukupnom iznosu, a to kako su oni dosli do cifre od 36 dinara, to je neka njihova racunica. Pro Agrar izasao sa 37 dinara do 14%, nisu imali cenu ovih dana, inace tamo dajem sve sto prodam i kukuruz i pšenicu, tako ce biti i ove godine, nikada nije bilo problema, maksimalno profesionalni i uvek izlaze u susret.Bitno je bilo ovih 0,33 para PO kili da bi se vodelo da li TI nisu smanjili dodatno I za onih 43 kila ... Nadam SE da razumes...
Sada je svee jasno.
Ipak su TI platili neto kilazu po 36 din.
Nisam isao tamo, pitao sam samo radnicu koju poznajem, sutra cu da odem, pa cu napisati.@zeljkoo jel znas mozda kako dalje ide tablica kod Proagrara
Mislim na 15-16-17-18 itd vlage??
Pa uzmi digitron pa izracunaj. Seme me kostalo 11930din,vestak 15-15-15 11723din,urea 14976din a hemija malo jaca hirosima 2373din pa sad uzmi hemijsku ili digitron pa izracunaj sta je tu od zlata?To neka hemija od suvog zlata?
Pošto je seme ono skuplje oko 10 crvenih, 1,5sj na 1 kj= 15000.
Znači 25000 samo hemija....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Geci zaboravio si berbu-vrsu ,a ona nije mala stavka po hektaruA gde jos oranje,spremiranje dva puta pa bacanje vestaka,spartanje,setva
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Za sledecu sezonu bez 1000eu po hektaru, nece moci, samo novac plus rad i amortizacija, to niko ne racuna into neka minimalna ulaganja.
Eto nisam ni sve pisao ali ispod 2 t kukuruza po jutru si u minusuGeci zaboravio si berbu-vrsu ,a ona nije mala stavka po hektaru
Vecina imaju kakve takve traktorcice I plugove I setvospremace-drljace... ,ali nemaju svii kombajne...
Sada si ubacio i veštak, to je već druga priča.41000din mene izaslo samo hemija i seme po kj
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Al kako vidim kod tebe dosta manja ulaganjaSada si ubacio i veštak, to je već druga priča.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока