Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad bi moglo , od mene 11 lajkova . .@Sapatnik prijatelju ja sam jednaa dusa-jedna gusa,moguu I da NE jedem danass
Takoo da me mani sa Tim pricama da cuvam pune obore I stale za 2 kila mesa mesecno...
Dosta sam ja hranio gospodu po gradovima DzAbee,I dosta su na meni zaradjivali mesari I klanicari ...jer I'm je tako omogucio ovaj sistem I vlast..
Kod menee jee sa tog aspekta zavrsena prica za svaa vremena!
Za 1 vekmu leba danas uvek ce kod mene da SE nadje.Bolje dzabe da sedim nego dzabe da radim.Pozdrav.
Ако наставиш тако да пишеш као да си се шлогирао,остаћеш до краја живота "једна душа-једна гуша". Очи ме заболе да прочитам твој пост.@Sapatnik prijatelju ja sam jednaa dusa-jedna gusa,moguu I da NE jedem danass
Takoo da me mani sa Tim pricama da cuvam pune obore I stale za 2 kila mesa mesecno...
Dosta sam ja hranio gospodu po gradovima DzAbee,I dosta su na meni zaradjivali mesari I klanicari ...jer I'm je tako omogucio ovaj sistem I vlast..
Kod menee jee sa tog aspekta zavrsena prica za svaa vremena!
Za 1 vekmu leba danas uvek ce kod mene da SE nadje.Bolje dzabe da sedim nego dzabe da radim.Pozdrav.
Majku mu, pa jel kupuje iko po toj ceni?Kažu ovi iz Gebija na prolece kukuruz 60 din e sad nisam pitao dal sa pdv ili bez pdv
Juče Šabac pijaca 45 din na džak
И 60 a bice njiva gde nece biti apsolutno nista.Суса је хаос...на пијаци џакови иду по 55дин
На северу це просек бити 500кг/кј
I kod nas pao sa 35 na 34Daj Boze da sa cenom bude kako vi pisete,samo mi nije jasnoo zasto onda pada na novosadskoj berzi???Juce gledao 33,6 bez pdv-a???