Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ono sad kao nesto mizerno skace cena ali ja se necu zezati previse, zovem ovih dana da dodju da tovare ovo sto je kuci jer svakako mora da se oslobodi prostor. A sto se cene tice, nije realno da nesto puno pada jer em ga ima manje nego ranijih godina em ga susa opalila..Do kada je pametno čekati sa prodajom kukuruza? Plašim se da ne počne novi rod da se bere, pa da padne cena.
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Novi rod ce verovatno generalno podbaciti. I to sto bude bice loseg kvaliteta, sto znaci sitno ucmalo zrno loseg hektolitra. Ovo vazi za 90% Banata, za dalje ne znam. Generalno ne verujem da ce cena dole, ali nece biti robe.Do kada je pametno čekati sa prodajom kukuruza? Plašim se da ne počne novi rod da se bere, pa da padne cena.
Koji novi rod?Do kada je pametno čekati sa prodajom kukuruza? Plašim se da ne počne novi rod da se bere, pa da padne cena.
To moras da sednes i sam sa sobom odrediti sa koliko si zadovoljan ne koliko zelis nego koliko ti je realno dostaDo kada je pametno čekati sa prodajom kukuruza? Plašim se da ne počne novi rod da se bere, pa da padne cena.
Druze za 15 dana krenuce da se skida, koliko god da bude cena sigurno tad nece goreKupac mi isto nudi samo 36, ali može da odvuče tek do kraja meseca. Lokalni silos je nudio u ponedeljak takođe 36, ali cena na berzi je nešto malo skočila.