Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam rešio da čekam. Samo se brinem žiška, još ću propustiti kukuruz pa iz prikolica u vracanju ga isprskatiMalo strplenja ko može da čeka.
Dokle da sačekamo? Ja bih morao nešto sitno u toku sledeće nedelje da pustim...Malo strplenja ko može da čeka.
AvgusDokle da sačekamo? Ja bih morao nešto sitno u toku sledeće nedelje da pustim...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Pa repromaterijal,veštačko djubrivo,verovatno i sva ostala roba.Kakvu razmenu?
Ko ga bude imao.Nema izvoza,nema cene.Sad je 32,tako placaju u Vojvodini,koliko vidim,na veliko.
Ne verujem da ce novi biti iznad 30.
Verovatno 28-29 u startu.Zavisno od vlage.
То је апотека ратар која има продавнице овде код мене и тачно је да нуде 37 али кроз њихову робу... Била им је цена пре десетак дана 40... Уреа им је 125 тренутно, 6:24:12 је 120, 15:15:15 је 119, 8:15:15 је 113 (тако су мени нудили)Panonac, može to biti, nije ništa ne moguće, samo pitanje je kolika je cena njihovih sirovina, da nisu naduvali njihove cene pa te izađe 28 dinara kukuruz
Sa lagera ili od kuće?Po 36 prodao drugar pre par dana
Stoke već nema, i uveliko se još rasprodaje krupna stoka, nema ko da plati skup kukuruz, a jeftino mleko... . Niko ne hrani svinje za sebe jer im je već sada preskupo.... Zabrane izvoz i ćao. Biće jeftin.Bice kukuruz otrov skup zivi bili pa videli