Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 52,9%
  • Ne

Glasovi: 163 47,1%

• Ukupno glasača
    346
Agronom u despotovu meni se cini da 35din e sad dal sa lagera il se moze odvesti to nisam pitao

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Neka je Bog u pomoći svim stočarima i pilićarima. Ali ovo ludilo sa cenama žitarica nikome neće dati dobro. U samom svetu sve divlja sa cenama za hranu. A kako stoje stvari i ovo sa dešavanjem u Ukrajini neće se skoro završiti. Ali i cene svega ostalog odoše u nebesa. Počev od goriva, gasa, struje pa svega ostalog sto je potrebno za normalan život. Ali ne vredi kad su lude glave na velikim položajima i igraju se kao deca.

Neka je Bog u pomoći svim stočarima i pilićarima. Ali ovo ludilo sa cenama žitarica nikome neće dati dobro. U samom svetu sve divlja sa cenama za hranu. A kako stoje stvari i ovo sa dešavanjem u Ukrajini neće se skoro završiti. Ali i cene svega ostalog odoše u nebesa. Počev od goriva, gasa, struje pa svega ostalog sto je potrebno za normalan život. Ali ne vredi kad su lude glave na velikim položajima i igraju se kao deca.
Mislis da je sve ovo samo zbog ukrajine

Mislis da je sve ovo samo zbog ukrajine
Malo ima i do korone...Koliko je tu para otišlo.Kad bi se sad te pare usmerili na energente-ne bi nas glava bolela.Putin je izjavio da ako vam poskupljuju struja i gas-to je znak da vas vaše vlade pljačkaju.
Ali to su 2 odlična izgovora.Ja razumem da ako cena goriva ode 10% a i ostale cene odu gore za taj procenat a da odu za 50 i 100% to već vređa inteligenciju.

Montoya nije sve zbig Ukarajine. Ima svega i svacega. Ja msl da je kod nas ogrevno drvo poskupelo samo zbog lose situacije sa ugljem u Kolubari. Tu nista ne zavisi od spolja. A sta sve utice na cenu npr gradj materijala ko ce to znati. Ajde da je djubre otislo zbog gasa. Ali izgleda da neko je debelo umesao prste u sve ovo.
Izvini Maticu ali toliko sam bar odavno shvatio da u radiju nema malih ljudi. Postujem sve ovde i ako ti msl da si ovde najpametniji neka tako i bude. Ja priznajem da neke stvari ne znam zato me i nije sramota da pitam. I ne pravim se mnogo pametan. A po najmanje da vredjam ostale.

Cujem od drugara da se danas iz Starčeva masovno vuče kukuruz za Ivanovo,navodno ljudi vracaju robu iz silosa kuci.
Pa ako neko zna o cemu se tačno radi neka napiše.

Danas vidim jedno 10ak kamiona se puni u bcm idvor. Nisam video da li je psenic ili kukuruz, ali ide neka veca prodaja...

Nazad
Vrh