Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 52,9%
  • Ne

Glasovi: 163 47,1%

• Ukupno glasača
    346
Ovo je sramota sta nam radi vlast i vodjaa...gledam cene zitarica na svetskim berzama vislje po skoro 10 dinara od nasih...
Neka uzmu neka otkupee zitarice od poljoprivrednika po trzisnim cenama za robne rezerve pa neka drzee socijalni mir,a NE preko nasih ledja
U Jagodini imam informaciju da je otkup kukuruza na veliko 31-32 din...

34 din drugar uzeo 4 vagona sa prevozom ,kukuruz ko iz boljih godina krupno zrno poneki se nadje kvaran al kukuruz jako lep ,gledao je u Mitrovici kod kasarne ima 30 vagona kukuruz top bez loma bez kvarni zrna i prasine majsadur trazi 37 din za njega a ima i 20 vagona standard za ovu godinu loma prasine kvarnih zrna u pm mislim da je rekao syngenta trazi 35 din

Više od mesec dana nemozemo prodati robu sa lagera a gospoda iz ministarstva nemogu da utvrde fizičko stanje u robnim rezervama.

Ljudi ovo je klasicna prevara, namestaljka. Da nije ove ''krize'' kao da se ta ista kolicina nase trenutno raspolozive robe ne bi prodala, onda ne bi trebalo za sopstvene potrebe, znaci ovo je sad otimanje za bud zasta da bi posle ''neko'' prodao tu istu jeftino kupljenu robu po realnoj trzisnoj ceni. Najgore od svega toga sto mi opet necemo da se pobunimo i sve ce da prodje kao i do sad sto je prolazilo. Mi smo ku.ac na biciklu!

Kod nas ne ide lagano po toj ceni ali još malo ćemo se strpeti. Ako me pamćenje dobro služi, kukuruz je uglavnom imao dobru cenu za vreme sajma, e sad....

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh