aca74
Član
Ne znam, jel samo musliju ima eksluzivitet izvoza tj monopol?Odobren izvoz žitarica u Albaniju
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam, jel samo musliju ima eksluzivitet izvoza tj monopol?Odobren izvoz žitarica u Albaniju
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Vazno da sibicari poseduju.Svaka ti je ko Njeguseva....Al malo sutra..
Drzava dolazi do novca na druge nacine.
Ne treba im stampedo penzionera u Beogradu za 2 kifle i 3 hleba,kao 90tih...
Ovi su mnooogo pametniji nego sto ti mislis....
Edit: izbrisao sam veci deo komentara,jer za dedukciju je ipak potrebno nadprosecno razumevanje stvari,koje ne poseduje vecina...
Уффф да се питам послао би им ја мало "обогаћену" пшеницу ако ничим другим онда мишомором.Грицкали би они нокте....
Kod mene vec desetak dana u apoteci ratar prodaju po 46Danas u jednoj lokalnoj poljo apoteci kukuruz 4 500 sto kilograma,i kupuje se.
Kod menee vec zadnjih pola meseca u Geebi I De Heus poljoprivrednoj apoteci dzak od 40 kg 1800 dinara I kazu prodavci kupuje narodd-idee....Kod mene vec desetak dana u apoteci ratar prodaju po 46
Ja na malo prodajem po 40 vec dve nedelje. Takva je cena i na pijaci samo sto u dzaku uglavnom nema 50kgja sam prodavao po 35 dinara na malo(50kg), ali ovo sto sam procitao,onda moram da povecam na 40 dinara